На честь 20-річного ювілею картини "Володар перснів: братство персня" творці картини приготували приголомшливий сюрприз для своїх шанувальників.

На фанатів фентезі чекає несподіваний подарунок - новий збірник з шести фільмів кіносаги. Про це повідомляє видання The Digital Fix.

Через 20 років творці кіносаги вирішили випустити фільми на дисках в розширенні 4К і в 2D-форматі.

Перший фільм під назвою "Володар перснів: Братство персня" появився ще в далекому 2001 році. З тих пір на екрани вийшло ще 2 фільми з даної трилогії, а також трилогія фільмів "Хоббіт".

На честь ювілею творці фільмів у 2021 році планують випустити на дисках всі шість фільмів із серії "Володар перснів": "Братство персня", "Дві вежі", "Повернення короля" і "Хоббіт": "Несподівана подорож", "Спустошення Смауг", "Битва п'яти армій".

У диски увійдуть як режисерські версії фільмів, так і театральні. Тобто вони будуть тривалими за хронометражем і доповнені додатковими матеріалами зі знімальних майданчиків.

фото: thedigitalfix
фото: thedigitalfix

Що таке "режисерська версія фільму"?

Всі фільми мають стандартну театральну версію фільму, яка повинна укластися в хронометраж фільму і зібрати повні зали відвідувачів. Але в залежності від попиту фанатів, режисери можуть випускати режисерські версії - це ті, які відображають точку зору режисера. Вона може істотно відрізнятися від театральної версії: там може бути змінений порядок дій, додані персонажі, яких не було раніше, можуть показати мотивацію персонажів або зовсім їх змінити. Тому через зсув акцентів може бути зовсім інша історія в фільмі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Яскравим прикладом є серія фільмів "Володар перснів", де у всіх є режисерські або просто розширені версії фільмів, які доповнюють їх новими елементами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,творцям Володаря перснів терміново потрібні ″дуже волохаті люди без кінцівок″ для нового серіалу

Як повідомляв портал Знай.ua, Amazon купив франшизу "Володаря Перстнів", вийде 5 сезонів серіалу

Також Знай.ua писав, про культового письменника ,Джона Толкіна, автора книг "Володар Кілець".