Amazon Studios оголосила, що офіційно займається серіалом за серією RPG, події якої розгортаються після атомної війни в США. Працюватиме над проєктом Kilter Fims — компанія Лізи Джой та Джонатана Нолана, які найбільше відомі за роботою над "Світом Дикого Заходу".

Про це пише видання Deadline. Зазначається, що продюсувати проєкт буде ґеймдиректор третьої та четвертої частин Fallout Тодд Ґовард, а також голова видавництва Bethesda Джеймс Олтман. Про дату релізу серіалу поки ніхто не говорить. Невідомо навіть коли саме розпочнеться повноцінне виробництво. Проте очікується, що виходитиме проєкт ексклюзивно в онлайн-кінотеатрі Prime Video.

Нолан та Джой зізналися, що й самі доволі багато грали в цю гру. Вони пообіцяли зберегти атмосферу франшизи та фірмовий чорний гумор. У свою чергу Тодд Ґовард розповів, що Bethesda вже майже дев’ять років намагається запустити екранізацію проєкту. Тільки зараз вони знайшли "достойних кандидатів на цю роботу".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Amazon купив франшизу "Володаря Перстнів", вийде 5 сезонів серіалу

Як повідомляв портал Знай.ua, Crytek перенесе вихід Crysis Remastered через розчарованих фанатів

Також Знай.ua писав, Amazon тестує систему для дотримання дистанції між співробітниками