Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, поділилася відео в своєму Instagram, на якому видно залаштунки зйомок її нового кліпу.

Артистка запустила прямий ефір, демонструючи, як над її образом працюють стилісти, а також засвітивши дизайнера Бічоллу Тетрадзе і продюсера Нателлу Крапівіну.

Ймовірно, що за креативною частиною нового ролика Лободи стоїть шоумен Олександр Гудков, який раніше співпрацював з Філіпом Кіркоровим, Дімою Біланом і Тимуром Родрігезом.

"Черговий артист погодився на експерименти Саші Гудкова. Невеликий ексклюзив: вчора він зняв Світлані Лободі новий кліп. Наші інсайдери кажуть, що в кадрі буде багато блогерів. Знаючи почерк Гудка, чекаємо трешу і угару. Ну і Свєту в новому образі – без млосних поглядів і сексуальних танців", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Только никому".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода підігріла інтерес публіки спекотним відео, скоро новий кліп.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Rammstein відвідав?" - Світлана Лобода здивувала "синеньким" подарунком від коханого.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила шанувальників згоряти від нетерпіння – "Можна швидше?".