Лобода передала в Київський волонтерський штаб понад 1000 продуктових коробок. Лобода вирішила приєднатися до боротьби з коронавірусом і запустила акцію, яка спрямована на підтримку людей похилого віку, малозабезпечених та багатодітних сімей. Співачка передала в Київський волонтерський штаб більше тисячі продуктових коробок і закликала своїх колег приєднатися до ініціативи.

Світлана Лобода. фото: Facebook
Світлана Лобода. фото: Facebook

"Я не можу сидіти склавши руки і, тому, ми з моєю командою приєднуємося до ініціатив Київського волонтерського штабу в Україні та фонду Encore Charity в Росії, запускаючи акцію, спрямовану на підтримку тих, кому вона необхідна найбільше – людей похилого віку, малозабезпечених та багатодітних сімей. Ми закупили більше тисячі продуктових коробок, які в найближчі дні будуть відправлені тим, хто цього більш за все потребує. Я закликаю своїх друзів-артистів, бізнесменів та всіх, хто хоче до нас приєднатися, наслідувати наш приклад. Для цього вам необхідно зайти на сайт Української біржі благодійності і взяти участь у благодійній програмі. І, звичайно, я прошу всіх залишатися вдома. Це дозволить не тільки врятувати життя нашим людям похилого віку, але і скоріше впоратися з пандемією і вийти здоровими і щасливими наших будинків. Ми переможемо! Тому що ми РАЗОМ!", – поділилася Лобода.

На днях Лобода на своїй сторінці в Instagram провела прямий ефір з доктором Євгеном Комаровським, де поставила цікавлять усіх питання про пандемію коронавіруса.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода на карантині різко змінилася, "медова" красуня підкорила глибоким декольте.

Як повідомляв Знай. ua, Світлана Лобода благає колег про допомогу.

Також Знай. ua писав, що Світлана Лобода і доктор Комаровський розвіяли головні міфи про пандемію, чого категорично не можна робити.