Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивний кадр, позуючи відразу з трьома своїми клонами, зробленими за допомогою фотошопу. Так, артистка позувала в ніжно-рожевій маєчці з глибоким декольте і обтягуючих світло-синіх джинсах, засвітивши шикарну фігуру і доповнивши жіночний образ розкішною зачіскою в стилі "голлівудської хвилі". До речі, знімок був зроблений, як промо до попереднього альбому красуні "H2LO".

"знаєш історію цього фото ?🙈", - грайливо поцікавилася Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Лобода трилогія", "Розстроїний, але навіть не засмучений😂", "Прямий привіт від альбому H2LO)))", "я люблю себе,себе любить мене і разом ми щасливі"😂😂😂", "одне з улюблених фото 😍 і ці локони..🤤", "Як кажуть, хорошої людини повинно бути багато... 😂", "б - багатогранність😹❤️", "Одна Свєтік добре, а три Свєтіка ще краще😜💋", "Віддайте мені одну Лободу🔥😏", "Віра,Надія,Любов,Так?!)", "ТРИБОДА😂😘".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.