Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій вже не перший місяць приписують романтичні стосунки зі співаком Данами Баланом, частенько радує своїх шанувальників новими і яскравими кадрами. На цей раз Тіна вирішила похвалитися дуже ніжними вбранням і загадковою позою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

До речі, співачка жодним словом не підписала свіжі фото. Однак на кадрах можна помітити, що Тіна з дуже замисленим поглядом дивиться вдалину в білому пишному та екстремально короткому сарафані. Буквально за кілька годин фото зібрало понад 40 тисяч лайків і кілька десятків коментарів з компліментами.

Коментарі до публікації Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також варто нагадати, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали архівне відео-селфі красуні, на якому та позувала в своєму автомобілі, примірявши яскраво-рожеву облягаючий футболочку і доповнивши образ ніжним денним макіяжем.

Так, артистка показала численним фоловерам так звані "експрес-уроки кокетства", навчивши дівчат правильно підморгувати і загадково посміхатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сюрприз для Балана - спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Як повідомляв Знай.uа особа Тіни Кароль без макіяжу злили в мережу, такою красуню українці ще не бачили.

Знай.uа писав, закохається не тільки Балан, - розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше за діаманти.