Як відомо, в 2020 році випуск в школах пройшов по-особливому у зв'язку з пандемією коронавірусу. Проте, діти все одно відзначали закінчення школи, хоч і з меншим розмахом. Також в цьому році випустилася старша донька зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець, з чим і поспішили привітати фанати на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Маша Кравець, фото - Instagram
Маша Кравець, фото - Instagram

Так, шанувальники розмістили знімок Маші Кравець з випускного, на якому вона зображена в нестандартній білій сукні вільного крою. Цей наряд підкреслив юність і свіжість дівчини та сподобався багатьом фанатам. Також вона залишила волосся розпущеним і завершила свій образ природнім макіяжем, а в руках вона тримає свій атестат.

"Вітаю з закінченням школи, @ma_kravets 💋", - підписала знімок користувачі мережі.

Маша Кравець, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що Маша Кравець вже давно живе самостійним життям окремо від своїх батьків. Дівчина вже спробувала себе в модельному бізнесі, а ще вона активний користувач Instagram, де радує шанувальників яскравими світлинами з життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Олена Кравець і Жіночий Квартал відверто обговорили Володимира Зеленського та сексизм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Кравець показала, у чому прийшла на карантинний випускний.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець прокоментувала участь у виборах мера Києва.