Популярний турецький актор і фотомодель Бурак Озчівіт, який отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації відомого роману "Корольок – пташка співоча", порадував шанувальників свіжими фото.

На цей раз Бурак опублікував свій портрет із задумливим виразом обличчя. Про це стало відомо завдяки новій публікації Бурака Озчивита в мережі Instagram.

Публікація Бурака Озчівіта, скріншот: Instagram
Публікація Бурака Озчівіта, скріншот: Instagram

Зірка серіалу "Величне століття" показав незвичайне фото, яке зробив сам. На знімку видно, що актор знаходиться біля входу в квартиру, у відображенні скла можна спостерігати за зеленими насадженнями та порожнечею, саме тому можна зрозуміти, що актор відпочиває від зйомок і робить ненудні селфі. Буквально за кілька годин публікація зібрала 700 тисяч лайків і сотні коментарів з компліментами і смайликами.

Також варто нагадати нашим читачам, що серце турецького красеня давно зайняте – у 2013 році Озчивит познайомився з Фахріє Евджен. Вони грали закоханих в серіалі "Корольок – пташка співоча". Екранний роман швидко став реальним.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після двох років стосунків актор зробив дівчині пропозицію. 29 червня 2017 року пара відсвяткувала пишне весілля. На третю річницю одруження Фахріє опублікувала на своїй сторінці в Instagram архівну фотографію з торжества. На знімку закохані у весільних нарядах позують поруч з аркою із квітів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Бурджу Озберк порушила турецькі традиції і роздяглася.

Як повідомляв Знай.uа топ-5 неодружених красенів з ваших улюблених турецьких серіалів.

Знай.uа писав, зірка "Чудового століття" Бурак Озчівіт показав любов всього свого життя.