Скандальна дівчина з Росії Діана Шуригіна, яка стала зіркою в мережі після того, як звинуватила свого знайомого в зґвалтуванні, привітала свого новго бойфренда з Днем народження, оприлюднивши унікальну світлину.

Даний допис вона виклала на власній сторінці в Instagram, де завдяки резонансному "зґвалтуванні" зібрала мільйонну армію шанувальників.

Варто зауважити, що не так давно Шуригіна розлучилася зі своїм чоловіком, Андрієм Шляніним, який працює оператором на Першому каналі. Щоправда, дівчина все ж не стала довго сидіти на самоті та знайшла собі нового обранця. Ним виявився 22-річний блогер Денис Ребров.

Скріншот допису

Саме його славнозвісна Шурігіна і привітала з Днем народження, коротко написавши: "З твоїм днем, коханий".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відомо, що бойфренд Діани дуже заможний, у мережі навіть з'явилася інформація про те, що Ребров живе в елітному районі Москва-Сіті та є бізнесменом. Щодо самого блогера, то він вважає, що Діані потрібен хлопець, який зможе її забезпечити, і він, ймовірно, може це зробити.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.uа, особисте життя довело Шуригіну до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.uа писав, що в "Дом-2" прийшла нова Шуригіна, вже встигла начудуватися: фото.