Відома російська артистка Надія Бабкіна, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, завила, що пісня "Новая сила киски", автором якої є співачка Maruv, є вкрай специфічною і підходить виключно для нічних клубів, а не щоденного слухання.

Про таке вона розповіла в ефірі YouTube-шоу "Музикаліті", ведучим якого є не менш відомий Максим Галкін

Так, знаменитість розповіла, що пісня виконавиці з назвою "Новая сила киски", підходить тільки для нічного клубу, адже музика в ній непогана, але текст просто жахливим.

Скріншот з відео

"Пісня може спокійно звучати в клубах, під неї можна відриватися. Хороша ритмічна основа є в ній, хороший бас, але текст - жахливий. Куди ми котимося? Раніше і поезія була і слова гідні, ці пісні могли йти на століття. Але дана композиція не може йти на століття. Краще б вокалом брала. Тому мені подобається тільки музика", - висловилася Бабкіна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після цього знаменитість додала, що якщо артисти постійно роблять акцент в своїх піснях на секс, то це вже хвороба.

"Мабуть, вже ніхто не може, і треба якось себе порушувати. Тобто повна імпотенція... ще й в голові", - підкреслила Бабкіна

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мікеле Морроне роздягнувся та націлився своїм апаратом прямо на фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.