Голосування за поправки до Конституції Російської Федерації вже завершилося, але зірки російської естради продовжують публікувати фото і відео, як вони ходили коронувати Путіна. Черговий ролик опублікував на своїй сторінці в Instagram Філіп Кіркоров. Виконавець запостив відео, де він голосує під “Колір настрою синій”.

Кіркоров прийшов на виборчу дільницю “за карантинної формі”. Співак був у масці, рукавицях, та ще й надів окуляри. “А ми вас чекали, бачили, що ви на нашій ділянці прописані, але у вас же все часу не вистачає”, каже представник комісії за кадром. “Діти, діти”, хитає головою Кіркоров. “А ви думали, не прийду?”, додав він.

Кіркоров, фото: Instagram
Кіркоров, фото: Instagram

“Виконав громадянський обов'язок” – саме так підписав своє відео Кіркоров. У коментарях користувачі зазначили, що як тільки переглянули ролик, в голові відразу заграла пісня “Колір настрою синій”.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лорак показала, як Кіркоров з розмахом відсвяткував день народження доньки: всі в золоті і кольорах.

Як повідомляв портал Знай.іа Кіркоров "напудил" просто в штани заради грошей, фани стривожені - "Побережіть наші нерви".