Британська виконавиця косоварського походження Ріта Ора виклала на радість усім шанувальникам нову підбірку гарячих знімків. На цей раз вона привідкрила архів задля світлин зі святкування свого 29-го дня народження у листопаді 2019 року.

Відповідний допис був розміщений на офіційній сторінці співачки в соціальній мережі Instagram.

Згідно з описом, кадри були зроблені в Амані, штат Юта, США.

"Цікаво, що я утну на 30-річчя у листопаді? Хммммммм…", - йде мова у підписі до фото.

На одному з опублікованих знімків Ріта Ора позує в спідній білизні та жакеті на фоні пустельного пейзажу. На іншому співачка одягнена в білу сукню позує серед грязюки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Phoenix", другий студійний альбом Ори, був випущений в листопаді 2018 року. Перший сингл, "Your Song", потрапив в першу десятку Великобританії, а наступні сингли "Anywhere" і «Let You Love Me" досягли першої п'ятірки в Великобританії. "Let You Love Me" зробив Ріту Ору першою британською сольною виконавицею, 13 пісень якої досягли першої десятки головного хіт-параду країни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.