Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним домашнім фото, де показала своїх собачок.

Знімки вона підписала просто – по іменах собачок Суші та Саке, які співзвучні з популярними японськими частуваннями.

Як видно, Кім тримає в руках по черзі маленьких пухнастих собачок породи померанський шпіц. Сама зірка вибрала для фото досить строгий образ, хоча і посміхається на фотографіях. У неї макіяж в бежевих відтінках, волосся зібране у високий хвіст. Для знімка вона одягла об'ємну шкіряну куртку.

Фанати не пройшли повз публікації знаменитості і залишили безліч компліментів і теплих слів. Шанувальники зіркової красуні в захваті від її нового образу, її завалюють компліментами і відповіді в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і красиві форми.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нow cute are you guys", "We know you don’t like dogs, Kim", " So cute😍", "Adorable", - захоплюються фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян занудьгувала на карантині і придумала собі непристойну розвага.

Як повідомляв Знай. ua, ангел Victoria’s Secret Жизель Олівейра підкорила серця чоловіків крихітним бікіні.

Також Знай. ua писав, що оголена корейська Кардашьян показала свою "темну сторону", але фанати дивились не туди.