Популярна українська співачка Tayanna стала гостем програми "Світське життя". Катерина Осадча ретельно розпитала виконавицю про її колишнього чоловіка, який втік до Ані Лорак. Також співачка розповіла, як проходить виховання її сина Даніеля.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Світське життя".

Катя Осадча запитала: "За іронією долі, твій колишній коханий і батько твого сина крутив роман з твоєї землячкою співачкою Ані Лорак. Як ти це сприйняла?".

Tayanna, прес-служба співачки
Tayanna, прес-служба співачки

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На таке несподіване питання Tayanna спробувала відповісти досить відверто: "Він спілкується з сином. Коли він приїжджає до Києва ми можемо пообідати або повечеряти разом, тобто це не табу... Є така справа, він не зраджує собі, думаю, що і не буде зраджувати. Тим паче, він переїхав в іншу країну. Нам залишається тільки одне, з'їхатися і жити однією великою шведською сім'єю. Було таке, що Єгор хотів познайомити сина з Софією (донькою Ані Лорак) я не була проти, адже він його батько, а у нього нова родина. Але син каже, що розуміє, і бачиться з батьком рідко. Каже, що якщо він поїде, то я залишуся одна... Все, мій захисник".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в черзі після Мішиної - найсексуальніші українські "холостячки", про яких мріють всі чоловіки.

Як повідомляв Знай.uа жіноча сила в простих речах - Tayanna випустила мотивуюче відео для прекрасної статі.

Знай.uа писав, ексдружина Остапчука після розлучення підкорила українців натуральною красою: "Погода допомогла".