Відома українська співачка Mila Nitich відкриває в собі нові грані. Зірка пройшла навчання в медіашколі, після чого готова спробувати себе і в ролі ведучої, і актриси.

Про це Міла розповіла в інтерв'ю Знай.uа.

Як зазначила артистка, у період карантину вона почала запис нових пісень з її новою командою. Вона не так давно зізналася, що припинила роботу з продюсером Володимиром Бебешком і пішла у вільне плавання. Першим результатом самостійності стала прем'єра на початку літа нового синглу і кліпу "Nu".

"В минулому році я три місяці вчилася в медіашколі, і мені це дуже сподобалося, це по кайфу, це моє!" - заявила Нітіч.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Міла не заперечує, що її давно не видно на ТБ, хоча у неї стільки різних проєктів за спиною: і "Шанс", і "Караоке на Майдані", і "Нова хвиля", і "Голос країни". Вона зізналася, що стежить за "Танцями з зірками" і не відмовилася б від можливості взяти участь у цьому шоу.

"За "Танцями з зірками" стежу, але не так завзято, як в першому сезоні, - поділилася співачка. - Мені все одно дуже подобається цей телепроєкт, і я себе бачила його учасницею. Мені для себе хотілося б пройти цей досвід, навчитися добре танцювати, відчути себе в шкірі танцюриста - людини, яка гнучка, яка може ще якось проявляти свою особистість, окрім як співати. Я себе бачу ведучою якогось музичного проєкту, хоча мені дуже подобаються і соціальні в тому числі. Але зараз у мене є свій блог в Instagram, який називається "Боги Караоке", і я там ведуча. Вважаю, що це непоганий початок, і мені це цікаво. Як ведуча, я теж буду розвивати свої здібності та навички".

Mila Nitich, фото: Instagram співачки
Mila Nitich, фото: Instagram співачки

Вона додала, що в медіашколі пройшла курс акторської майстерності і хотіла б зіграти якусь лиходійку.

"В принципі, мені сподобалося бачити себе в ролі актриси в тому числі, але це інша іпостась, і до цього теж потрібно бути готовою. Дуже багато залежить і від ролі, яка була б дана. Я б хотіла спробувати себе в ролі злодійки! Зіграти не позитивну роль "няшної", хорошої дівчинки, а негативного героя. Я за своїм нутром інша людина - я відкрита, проста, м'якохарактерна, хоча і можу бути жорсткою, коли потрібно. При цьому все одно я людина добра, а хочеться зіграти протилежну роль, для того, щоб відчути себе по-іншому", - розповіла Нітіч.

Нагадаємо, раніше Mila Nitich прокоментувала розставання з продюсером Володимиром Бебешком. Вона зізналася, чи вдалося їй поговорити з ним після скандального розриву.

Також Знай.uа писав, що Міла Нітіч презентувала новий гарячий кліп через 4 роки тиши.

Крім того, в інтерв'ю Знай.uа модель і художниця Анна Гомонова висловила свою думку про ескорт, жіночу заздріость і атаки чоловіків.