Відома 26-річна донька харківського колишнього народного депутата Михайла Добкіна Алла, яка займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя, зізналася, як напередодні під час карантину відпочила з власними подругами на кораблі.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де частенько полюбляє радувати шанувальників різноманітними фотографіями та роликами.

Відтак, за її словами, вона просто шаленіє від дівчат, а точніше свої подруг, з якими вона часто збирається та проводять вечір на кораблі.

Алла Добкіна, фото Instagram
Алла Добкіна, фото Instagram

"Нереально красивий вечір вийшов... обожнюю Київ і своїх дівчат. Ми такі різні… але все одно знаходимо час, щоб зібратися після насиченого дня. Це такий кайф... просто помовчати годинку… потом посміятися... подивитися на захід… обожнюю", - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також дівчина виклала відеоролик, на якому вона пливе, ймовірно, по Дніпру на кораблі та під час заходу сонця "бавиться" зі своїм волоссям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.