Відомий російський шоумен, чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко, більш відомий під сценічним псевдонімом Тарзан, показав фанатам архівне відео з весілля на своїй сторінці в соціальної мережі Instagram.

Так, на ролику 2003 року Тарзан і Наташа Корольова розписуються в документі, що підтверджує укладення їх шлюбу. Коли настала черга танцюриста, він кілька разів уточнив, чи він повинен розписатися в цьому документі. Після чого Тарзан прикинувся, ніби у нього трясуться руки, через що він ніяк не може поставити свій підпис на аркуші паперу. У свою чергу, співачка з гумором відреагувала на поведінку свого нареченого та зробила вигляд, що б'є його весільним букетом.

"Голосуємо за поправки в сімейному становищі 😁😁😁", - підписав відео Тарзан.

Тарзан і Наташа Корольова, скріншот Instagram

У свою чергу, фанати висловили своє захоплення та засипали зіркову пару різними компліментами.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ой, забавно! Тарзан не хотів одружуватися! Але любов змусила прийняти пута шлюбу)) Ви класні, щастя!", "Очі радіють!!!Супер щирість!!!🔥🔥🔥", "Гарна пара! ❤️👍", "Такі прикольні , як школярі🤣. Захоплююся вашою родиною😍", "Які ви милі та щасливі!😍👍👍👍", "Такі молоді і щасливі😍💖 Мииилі такі😋", "Класне відео👍👍", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Наташі Корольової стався викидень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарзан завзято станцював на кастингу у червоному спортивному костюмі.

Також "Знай.ua" писав, що Тарзан протер голим тілом величезний стілець.