У суботу, 4 липня, вийшов 19 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2", який розпочався з цікавого конкурсу. У ньому учасники поділилися на дві команди. Влад став капітаном "червоних" і взяв до себе в команду Сашу, Едіка і Юлю, а Віктор – "синіх", вибравши Женю та Давида. Учасникам потрібно було приготувати авторські ковбасні вироби. Меню повинно складатися з 5 страв, з різними видами ковбас або сосисок. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

МастерШеф. Професіонали-2, СТБ

Так, до кожної страви потрібно було приготувати оригінальний соус, а гарніри – не обов'язково. У результаті, команда "червоних" більше здивувала професійних суддів.

На битву чорних фартухів потрапили: Давид, Віктор, Едік і Женя.

Кулінарам потрібно було вибрати собі по одній чорній коробці, в якій знаходилися монопродукти, які ми звикли бачити в закусках, салатах, основних стравах і супах. Однак, їм належало зробити зі звичайних продуктів кондитерський шедевр. Євгену попалося солоденьке з картоплі, і він вирішив готувати панакоту. Едуард готував з кореня петрушки цукати. Давид — із ріпи, а Віктор займався приготуванням страви з капусти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також до конкурсу приєдналася й Ольга Мартиновська, яка приготувала шарлотку з баклажанів, чим здивувала учасників.

Тарт з ріпи, який готував Давид, не дуже сподобався суддям. Страву Едіка теж неоднозначно оцінили, а ось страва Євгена всім дуже сподобалася. Десерт з капусти, який готував Віктор, отримав багато зауважень. В результаті, йому довелося покинути кулінарне шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво показав фото зі спортзалу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", судді "Мастершефа. Професіонали-2" не пробачили улюбленця глядачів халтури.

Також "Знай.ua" писав, що учасники "МастерШеф. Професіонали-2" втерли носа кулінарам минулого сезону.