Відома телеведуча Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Так, днями знаменитість поділилася новим фото. На ньому вона позувала на стоці сіна в білому вбранні і з косичкою.

"Позаду 1400 км за 3 дні. Мої сідниці квадратні, але пригода вийшло відмінне!!! Скоро ви самі все дізнаєтеся", - заінтригувала українка своїх шанувальників.

Фани вибухнули у коментарях сотнями компліментів і приємних слів.

«Вау, прям на сінник захотілося», «Україна?», «Дуже красива», «Вааау, де це такі краси?», «Чекаємо новини. Дуже цікаво! Що ж Регіна приготувала?», «Бажаю добре відпочити», «Красива локація», «Красуня Регіна, як завжди!! І фотка вийшла клас!», - писали користувачі мережі в коментарях.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко незвично натякнула на майбутнє поповнення в сім'ї: "Немає бажання хвалитися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тодоренко зізналася, за що відчуває провину перед Топаловим і сином: "За сотні кілометрів".

Також портал Знай.uа писав, Регіна Тодоренко оклигала від скандалу з насильством і повернулася до улюбленого заняття.