Настя Каменських вже давно не випускала нових хітів. Шанувальники встигли скучити за класною музикою. Однак найближчим часом “радіомовчання” нарешті урветься. На своїй сторінці в Instagram Каменських анонсувала швидкий вихід нового альбому. Його фішка в тому, що він написаний і виконаний… На іспанською мовою!

Трейлер до кліпу вийшов досить-таки провокаційним. На ньому Настя Каменських визирає з-під найцікавішої тіла дівчини, що стоїть у позі "місток", і з хижим поглядом готується не то співати, не то накинутися на глядача.

Настя Каменських, кадр з кліпу

Альбом отримав назву A huevo. В офіційному Instagram Насті опублікований тизер однойменної пісні, яка стане першою в альбомі. В описі Каменських написала, що цей ролик був зроблений за день до карантину, але епідемія змінила плани команди. Тому реліз вирішили відкласти. Однак зараз самий благополучний час, щоб порадувати фанатів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Каменських заявила, що весь цей час команда NK активно працювала, щоб фінальна версія альбому була готова до завершення карантину. “Ми працювали, щоб порадувати вас офигенной музикою, і вже скоро я поділюся цим альбомом з вами”, резюмувала Настя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на казкову русалочка Аріель.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.