Популярний турецький актор і модель Бурак Озчивіт , відомий українським глядачам ролями в серіалах "Корольок – пташка співоча" і "Величне століття", не перестає радувати фанатів новими матеріалами на своїх сторінках у соцмережах. Нещодавно він розмістив відео, на якому його можна побачити у смокінгу, і на це була важлива причина.

Відповідний відеоролик був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Усі погляди будуть прикуті до вас цього літа, якщо ви у смокінгу", - приблизно так можна перекласти з турецької мови підпис до фото.

Насправді, в актора не було жодного урочистого приводу для такого вечірнього вбрання. Це лише рекламний ролик, у якому зірка телеекранів просуває смокінги.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Бурак Озчівіт, скріншот: Instagram
Бурак Озчівіт, скріншот: Instagram

Тим не менш, фанати зірки, як завжди, лише усіяли його компліментами.

Варто відзначити, що незважаючи на безліч прихильниць, серце красеня давно зайняте. У 2014 році на зйомках серіалу "Корольок - пташка співоча" Бурак познайомився з відомою акторкою Фахріє Евджен, а вже в 2015 році почав зустрічатися з партнеркою по знімальному майданчику в серіалі "Кохання, схоже на тебе". 25 грудня 2016 року Озчивіт зробив Фархіє пропозицію руки і серця, а вже 29 червня 2017 року парочка зіграла пишне весілля на березі Босфорської затоки, в розкішній історичній віллі Sait Halim Pasa. 13 квітня 2019 року жінка народила Бураку первістка, щасливі батьки разом виховують сина на ім'я Каран.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.