Дана Оханська стала відома на всю Україну, коли вийшла у фінал шоу “Холостяк-10”. Колоритна дівчина відразу підкорила величезну аудиторію, і тепер за нею стежать тисячі шанувальників, незважаючи на завершення шоу. Оханська активно веде Instagram, і з задоволенням радує своїх шанувальників своїм хорошим настроєм і чудовим макіяжем. Дана вміє заражати радістю і заряджати позитивом, як ніхто інший.


“Іноді бувають вечори, коли хочеться вийти на вулицю і бажати всім щастя”, пише Дана в описі до фото в Instagram. Оханська бажає всім бути трохи щасливішими і більш відкритими. “Всім бажаю прекрасного неділі”, закінчила свій пост зірка шоу “Холостяк-10”.

У коментарях користувачі відзначили, що Дана чудово виглядає. І дійсно, вона дуже постаралася, щоб порадувати шанувальників прекрасним фото. Фантастичний макіяж і зачіска, чудово підібрана блузка – все це відзначили фанати Оханской в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що кинута Максом Дана Оханська виграла набагато більше - вона почала кар'єру співачки.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дані.