Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу яскраві фотографії у сукні з глибоким декольте і прозорою сіточкою внизу.

"Фотосесія на віллі або в лісосмузі, я така вся на стилі, щоб А..... всі (збережено авторський стиль)", - написала Камінська.

Камінська // www.instagram.com/babaslavka/
Камінська // www.instagram.com/babaslavka/

Варто відзначити, що багато шанувальників оправдали сподівання Слави, і були в захваті від її образу і фото в цілому. Люди залишили безліч компліментів на адресу співачки.

«Ох**нна», «Гарно сказано», «Дуже красива», «Дуже гарне фото!», «Як можна бути такою красивою?», «Така красива, просто зобов'язана бути щаслива! Шикарнюча! Удачі»,- писали люди. Нагадаємо, раніше Камінська поділилася в мережі новим фото, яке моментально став популярним.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.