Таїсія Повалій продовжує свою естрадну кар'єру: співачка випустила нову пісню та кліп “Особливі слова”.

Відповідне відео було розміщеним на сайті YouTube.

Кліп має складну драматургію: одна лінія розповідає про подружню пару, яка живе у дорогому таунхаусі, має дорогі автівки і гламурні офіси у новобудові, яка псує центр столиці. У стосунках між чоловіком та жінкою криза - вони віддаляються, не можуть знайти слова, щоб порозумітись і насолоджуватись своїм коханням.

Друга лінія кліпу показує Таїсію Повалій, яка стоїть у яскраво-жовтому вбранні і співає. Вона майже не рухається, окрім рухів руками, м'язи на обличчі також не рухаються, лише відкривається рот.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Справжньою несподіванкою стає лірика цієї пісні, особливо приспів. Можна почути такі слова: “особенные слова/от них болит голова/.../особенные слова/за них берут города.” Пісня хоче переконати глядачів, що “У каждого есть мечта — /Сказать, посмотрев в глаза: /«Я не могу без тебя!» Слова цього шедевру належать Михайлу Гуцерієву, доктору економічних наук, члену Союзу Письменників Росії, у 2018 році журнал "Форбс" поставив Гуцерієва та його родину на перше місце у рейтингу "Найбагатша сім'я Росії".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Таїсія Повалій зробила несподіване зізнання про чоловіка – "У нас з Ігорем шлюб за розрахунком".

Як повідомляв Знай.ua, "натурального блондина" Баскова засікли в обіймах Лоліти і Повалій.

Також Знай.ua писав, що Повалій перестали впізнавати навіть близькі.