Дан Балан і Тіна Кароль сьогодні, мабуть, найяскравіша і найбільш обговорювана пара українського шоу-бізнесу. Ніхто досі не знає точно, чи разом зіркова білявка і молдавський мачо, але чуток навколо них в'ється хоч відбавляй. Та й самі Дан і Тіна підігрівають інтерес фанатів, публічно фліртуючи один з одним на телебаченні.

Відомо, що і поза ТБ Балан і Кароль проводять багато часу разом. То у студії пісню пишуть, то вдвох на танцях, то гуляють в обнімку. Що цікаво, свій роман Балан і Кароль і не підтверджують і не спростовують. Проте всі вже зачекалися шанувальники, коли ж вони перестануть приховувати те, що очевидно для всіх.

У соцмережах з'явилося дуже багато фан-сторінок зіркової пари. На одній з них виклали чергове миле фото, де Дан і Тіна сидять поряд, як голубки. Причому Кароль у довгому в'язаному кардигані кокетливо сміється, прикриваючи прекрасні губки рукою, а Дан в темних окулярах і чорній сорочці сильно нагадує Нео з "Матриці". Як втілення мужності і жіночності поруч, ця парочка виглядає дуже мило і гармонійно.

Шанувальники в коментарях сходять з розуму, до того їм подобається щирість і ніжність, з якою, очевидно, ставляться один до одного колеги по сцені.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Які вони класні!", "Дуже гарні, коли разом!"... "Ідеальні!", - пишуть шанувальники. Коли ж ці двоє вже вирушать в ЗАГС, а Кароль змінить (або не змінить) звучне прізвище на Балан...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сюрприз для Балана - спокуслива Тіна Кароль пограла в "Хто зверху".

Як повідомляв Знай.uа, обличчя Тіни Кароль без макіяжу злили в мережу, такою красуню українці ще не бачили.

Знай.uа писав, закохається не тільки Балан, - розкішне декольте Тіни Кароль засяяло яскравіше діамантів.