У віці 91 року пішов з життя всесвітньо відомий італійський композитор Енніо Морріконе.

Джерело: італійське видання La Repubblica.

Морріконе помер в одній з клінік Риму в ніч на 6 липня через наслідки падіння. За інформацією видання, композитор зламав стегнову кістку.

Енніо Морріконе став автором більш як 400 саундтреків до різних фільмів, серед них культові вестерни з Клінтом Іствудом ("Хороший, поганий, злий"), відома кримінальна драма "Одного разу в Америці", фільм про несправедливо засуджених "Сакко і Ванцетті" та ін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Композитор був нагороджений двома преміями Оскар: у 2007 році його відзначили за видатні заслуги у кінематографі і в 2016 році за найкращу музику: для стрічки Квентіна Тарантіно "Мерзенна вісімка".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше кіноакадемія оприлюднила шорт-лист найкращих саундтреків.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Львові поховають легендарного композитора Мирослава Скорика - скрипка маестро змовкла навіки.

Також Знай.ua писав, що Останній фільм про Бонда прикрасив саундтрек Біллі Айліш - наймолодшої виконавиці за всю історію ″бондіани″.