Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Приміром, Христина виставила серію архівний кадрів, де позувала абсолютно голою, сидячи у ванній і прикривши форми лише піною. Красуня зізналася, що вперше робила "нюдси", адже це було для ролі у скандальному фільмі "Текст", де Христина знялася в реалістичній інтимній сцені, після якої на неї обрушилася цькування.

Це був єдиний раз в моєму житті, коли я фотографувала себе голою на телефон 😝🙈 Під час зйомок фільму «Текст», у мене було завдання від режисера @klim_shipenko наповнити ігровий телефон своїми фотками 📱🎬 Вони були різними - і на вулиці, і в торговому центрі, і зі сльозами, і з собакою, і у вечірньому, і у ванній.. Так що це не я, це Ніна!! ))))) 🛀🏻 У фільм, правда, по-моєму тільки у ванній увійшли 😂 Інше вирізали на монтажі, в хрон не влазило 😂

Фолловери не пройшли повз: "Коли вийшла на полювання за новим нареченим 😂😂😂😂", "Да ладно на всю країну вже бачили всі😂", "Я текст взагалі не дивився. Тільки кадри з інтимом", "Христина, краще мовчки пережити розлучення, навіщо ці фото", "Все не вгамується )".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.