Зоряна тренерка Аніта Луценко вирішила допомогти українкам розібратися не тільки з тренуваннями, але і харчуванням. Раніше вона запускала челлендж "14 днів без солодкого", який користувався успіхом у тисяч учасниць, а тепер вона оголосила набір на новий марафон.

Луценко проведе двотижневий марафон з інтригуючою назвою "14 днів без під'їдань". Старт призначено на 13 липня. Аніта вирішила дати важливі рекомендації, як зробити власне тіло краще.

"Я з досвіду знаю, що одна з причин зайвих кілограмів і невдоволення собою - це постійне під'їдання між прийомами їжі, це ще називають "попоїсти". Знайоме? Там шматочок, тут шматочок - і за підсумком зайві калорії, свербіж в голові, що я погана, а нормально не поїла, нерозуміння, чому я не можу скинути пару-трійку зайвих кілограмів. Пропоную вирішити цю проблему в моєму новому марафоні "14 днів без під'їдань" - анонсує Аніта Луценко.

Аніта обіцяє, що за 2 тижні марафону вона допоможе почати харчуватися усвідомлено і знову полюбити своє тіло. Тренер розповіла, що у програмі марафону робота над звичкою повноцінно харчуватися 3-4 рази на день.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Учасники марафону зможуть навчитися розбирати поняття ккал, білки, жири, вуглеводи, алкоголь, клітковина. Все розраховується індивідуально, знання залишаться на все життя.

Аніта запропонує харчування за чітким схемами на кожен день і регулярні силові і кардіо тренування, а також грошові призи за найкращі результати марафону.

Досить під'їдати, Квитки на "14 днів без під'їдань!" з Анітою Луценко 13 — 26 липня 2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аніта Луценко видала все про дранкорексію.

Як повідомляв Знай. ua, Аніта Луценко назвала основні правила нормального харчування, забудьте про калорії і заборони.

Також Знай. ua писав, що Аніта Луценко змусила українок попотіти заради суперфігури.