Російська журналістка Вікторія Ворожбит, яка отримала увагу ЗМІ через роман з актором Сергієм Жигуновим, опублікувала фото зі свого відпочинку у Гурзуфі, що в окупованому Російською Федерацією Криму.

Відповідні знімки були оприлюднені на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Відчуваю величезну вдячність до цього місця за ту кількість краси і приємних емоцій, які подаровані мені в ці дні.

За неймовірну мальовничу бухту, за світанки, за буйне цвітіння всього навколишнього світу, за розпечене каміння, солоні бризки і доброту і сердечність тих, хто тут живе. За численних кішок, яких знаю по іменах і куницю, яка приходила ночами - спочатку знайомитися, а потім ласувати приготовленої для неї сметанкою)

Місце, освячене Пушкіним, Чеховим, Шаляпіним, Керівним і бог знає якою кількістю геніїв, натхнених тут на створення шедеврів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Здається, пора збирати валізу", - написала кохана Жигунова.

Що характерно, жодної уваги факту злочинної анексії Криму Ворожбит не виявила.

Вікторія Ворожбит стала відомою не тільки через сам факт стосунків з Жигуновим, але й через те, що вона дуже схожа на його попереднє захоплення Анастасією Заворотнюк, з якою він зблизився під час зйомок у серіалі "Моя прекрасна няня".

Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Вікторія Ворожбит і Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео

Також "Знай.ua" писав, якою була "Моя прекрасна няня" у дитинстві, показали шкільні фото Заворотнюк