Наташа Горова - 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Нещодавно юна знаменитість виставила серію фото, позуючи перед дзеркалом у стильних широких джинсах блакитного кольору, міні-топі. яскраво-червоній панамі і масивних кросівках. Так, красуня засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо трудиться, а також численні татуювання на руках.

дівчинка вночі голосно плаче, ну а мені пох процитувала слова пісні Клави Коки & MORGENSHTERN

Фолловери залишилися в захваті: "Боже мій, Наташка😻🔞🔥", "Ти дуже гарна♥️♥️♥️♥️", "Наташка ти дуже гарна 😘😘😘😘", "Наташка ти просто 🔥🔥🔥🔝🔝", "Яка крута, я не можуууу 😍🔥", "Така красива😻😻😻😻", "🔥🔥🔥уххх Наталі😍", "Божественна😍😍🔥", "Вау яка красуня🔥🔥🔥", "Наталі😻".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наташа Горова виставила серію фото, позуючи на балконі і насолоджуючись теплими сонячними промінчиками. Так, красуня приміряла облягаючі велосипедки, масивні кросівки і джинсовий топ, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює в спортзалі, а також підкачані сідниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.