Один з найпопулярніших і затребуваних на українській сцені артистів Макс Барських розповів, чи готовий він до сімейного життя та зізнався, чи наразі задоволеним власним зірковим життя.

Відповідні "секрети" співак розкрив в програмі "Світське життя", де напередодні став гостем.

Так, за словами музиканта, який став найпопулярнішим артистом за версією музичної платформи "TopHit Music Awards – 2020", він не готовий наразі до дитини, а тим паче до родини, адже попросту немає на це вільного часу.

Скріншот з відео

"Поки я до сім'ї не готовий. Я розумію, що мій графік життя не дозволяє повністю бути зі своєю сім'єю. Я хочу виховувати дітей кожен день свого життя. Хоч карантин і показав, що бувають і паузи, але це означає, що в наступному році роботи буде вдвічі більше. Це 100%. В цілому все в порядку, все подобається, відчуваю себе комфортно, люблю себе", - заявив Макс Барських.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Окрім цього, під час інтерв'ю, артист та не менш відома Катерина Осадча в дуеті виконали кілька запальних танців з 90-х, де остання називала співака "гарячим та просила рухатися його швидше".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірку серіалу "Мажор" Прилучного покинула дружина - бив і постійно залякував.

Як повідомляв Знай.uа Успенська "підчепила" юнака, молодшого за неї на 40 років — Пугачова відпочиває.

Знай.uа писав, Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни", як обиратимуть переможця в умовах карантину.