Син відомого російського музиканта і продюсера Барі Алібасова заявив, що саме після спроби вбивства його батька, останній і потрапив до психіатричної клініки

Про таке Барі Алібасов-молодший розповів у відеозверненні, яке оприлюднили в YouTube.

За його словами, ще 4 червня він знайшов батька при смерті, а відтак, відразу доставив його в лікарню. Спочатку його направили до лікаря Ісаєву, клініка якого славиться в Росії успішною роботою з людьми, страждаючими від алкогольної залежності.

Саме тому Алібасов-молодший цілий місяць нічого не говорив про зникнення батька - він не хотів, щоб у суспільстві пішли чутки про алкоголізм 73-річного музиканта. Наразі ж після додаткових обстежень з'ясувалося, що засновника групи "На-На" хотіли отруїти.

Алібасов, фото: Instagram
Алібасов, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я сподіваюся, що за фактом спроби отруєння буде порушено кримінальну справу і винних буде покарано. Батько врятований, ми відстоїмо нерухомість, яка, швидше за все, була причиною замаху. А всіх, хто намагався хоча б пальцем торкнути мого улюбленого батька, чекає дуже сувора кара", - заявив Алібасов-молодший.

Він зазначив, що підозрює у замаху екс-помічника батька Рудольфа Назарова, колишнього учасника групи "Інтеграл" Валерія Юрина та Ольгу Шукшину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно помер учасник знаменитого гурту "Ласковый май" Володимир Бойко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пішов з життя знаменитий експерт шоу "Пусть говорят" Сергій Заграєвський

Також портал Знай.uа писав, що Ісус-лесбійка? Донька Майкла Джексона наважилася на гучний експеримент