Марія Мельник, ведуча телепрограми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна” дала ексклюзивне інтерв'ю виданню “Теленеделя”, в якому розповіла про речі, які допомагають її тримати своє тіло у формі.

Витримкою з цього інтерв'ю ділиться телеканал Україна.

Відповідь доволі банальна: збалансоване харчування і регулярні заняття спортом. Жінка розповідає, що протягом тривалого часу вона повністю відмовилась від м'яса, бо відчула, що воно їй не потрібно. Зараз інколи ведуча може з'їсти курятину або шматочок індички.

Загалом ведуча любить легку і корисну їжу: салати, фрукти і овочі. Тому вона дуже щаслива з настання літа.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Журналістка активно займається спортом, надає перевагу груповому: заняттю з йоги, фітнесу. На карантині ведуча активно займалась спортом вдома: робила вакуум, стрибки і розтяжку спини. Ще використовувала скручений у валик рушник, який підкладала під шию і поперек - вправи на ньому, за переконаннями декого, допомагають зменшити талію. “Я в це вірю” - каже Марія.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Розкрито секрет аномального схуднення Гройсмана: грамотно зіскочив.

Як повідомляв портал Знай.ua, Як харчуватися, щоб схуднути: інструкція до застосування.

Також Знай.ua писав, Як схуднути за місяць: корисні поради по схудненню.