Віка Смеюха, одна із солісток гурту НеАнгели надзвичайно активно проводить свої літні дні. У її графіку як робота, так і відпочинок, при цьому ці активності можуть відбуватись в одному місці, майже одночасно.

Лише за останні дні, якщо уважно стежити за Instagram-ом співачки, Віка встигла як давати концерти в Одесі, так і купатись у басейні з племінницею у Харкові. Спочатку Одеса, де концерт і море, а потім рідний Харків, де на дачі можна знайти озеро, в якому можна плавати, відпочивати і спілкуватись із рідними.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Віка виставила фотографію з озера: вона у роздільному купальнику, за її спиною обіймає її племінниця. Вони обоє - щасливі. Позаду них - високі комиші. Так співачка підписала своє фото: “Покатай мене велика черепаха ... Вчора ще в морі пірнала, зараз на дачі з Лізою хлюпала, а вже ввечері - купатися в оваціях глядачів. Ех! благодать »

Гурт НеАнгели мав запланований концерт у рідному для Віки Харкові.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "НеАнгели" Камінська і Смеюха захопили тілами у відвертій фотосесії: "Гарячі!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська з "НеАнгелів" після розлучення знову з'явилася у весільній сукні.

Також Знай.ua писав, що Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" вразила відвертістю лише в халатику і видала головний секрет.