Російський музикант, учасник біт-квартету "Секрет", виконавець хіта 1990-х "Девочка-виденье" Максим Леонідов поділився своїми "гіркими роздумами" про російський народ.

Максим Леонідов висловив усе, що думає про росіян, зомбованих пропагандистськими телепрограмами.

Музикант зазначив, що більша частина населення Росії лінива, до всього байдужа і сліпо вірить телевізійним пропагандистам.

Максим Леонідов, фото з вільних джерел
Максим Леонідов, фото з вільних джерел

"Мої переживання, навіть не претензії, а мої гіркі роздуми пов'язані і не з владою навіть здебільшого, вони пов'язані з абсолютною дрімучістю більшості жителів цієї країни. У мене навіть язик не повертається це назвати народом, тому що це розпорошене якесь населення... вого позбавлене ​​інформації, воно настільки ліниве і байдуже, що за звичкою дивиться пропагандистське телебачення, за звичкою дивиться ці канали, програми, і воно дійсно ... я не люблю це слово, оскільки воно вже збите, я маю на увазі зомбування", - сказав музикант в ефірі "Ехо Москви".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому співак вважає, що серед росіян виділяються лише уродженці Москви і Санкт-Петербурга. На думку Леонідова, вони "волелюбні і думаючі" люди. Всім іншим громадянам Росії, за словами музиканта, "заморочили голову".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макаревич присвятив пісню ядерній маячні Путіна

Як повідомляв портал Знай.ua, Макаревич написав гімн московського Майдану

Також Знай.ua писав, творця групи "На-На" Барі Алібасова отруїли через квартиру