Відомий російський виконавець Сергій Лазарєв, якому давно приписують роман з українською співачкою Ані Лорак, вирішив відправитись на відпочинок зі спекотним красенем.

Лазарєв є одрим з "наймодніших" виконавців російської естради. За його життям слідкує величезна кількість шанувальників, а Instagram співака користується колосальною популярністю. А Лазарєв радий старатися і тішить своїх фанатів регулярними постами в соцмережах, розповідаючи все про своє життя.

Нещодавно співак відправився на відпочинок у Сочі і шле звідти віртуальні "звіти".

Як можна зрозуміти з його постів, Сергій Лазарєв абсолютно щасливий на відпочинку, де "запалює" з друзями, серед яких спекотний красень Алекс Малиновський.

Цей факт вельми зацікавив фанатів співака. адже вже давно подейкують, що з Малиновським у Лазарєва більш ніж дружні стосунки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як би там не було, хлопці разом відпочивають, показуючи один одного в Сторіс, чого раніше помічено не було.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазарєв зізнався Лорак у почуттях

Як повідомляв портал Знай.ua, Лазарєв проміняв Лорак на стінку і позував з людськими органами

Також Знай.ua писав, Сергій Лазарєв поділився трепетним кадром, показавши, як виріс його син