Періс Хілтон, не встигнувши як слід помиритися з колишньою асистенткою Кім Кардашьян, збирається скласти конкуренцію її чоловіку Каньє на президентських виборах.

Нагадаємо, що американський репер Каньє Уест оголосив про намір балотуватися на пост президента США. І це вже не перший раз, коли музикант виступає з такою заявою. Цього разу у репера вже з'явилася підтримка в особі глави SpaceX Ілона Маска, а саме висунення Уеста може зіграти на руку Трампу в його суперництві з Байденом.

Рішення музиканта стало для американців сюрпризом. Спершу вони навіть задалися питанням, чи серйозно говорить репер.

До того ж після його заяви надійшло повідомлення від Періс Хілтон, яка нібито теж хотіла б балотуватися на пост глави США.

Білявка, яка застрягла в нульових, збирається скласти конкуренцію Каньє на президентських виборах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В мережі з'явився відеоролик, в якому Періс Хілтон коротко представила основні пункти своєї "передвиборчої програми"

Програма у міс Хілтон з відмінним хештегом: MakeAmericaHotAgain Схоже, буде спекотно.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каньє Вест замахнувся на крісло Трампа, але вже програв – він навіть не з'явиться в бюлетенях

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Також Знай.ua писав, Періс Хілтон пофарбувала собачок в "гламурні" кольори