У мережі з'явилося дуже чуттєве відео, на якому можна спостерігати, що в Україні розвивають таланти з самого юного віку. Маленька дівчинка стала справжньою зіркою мережі, після того, як заспівала молитву про батьків. Користувачам мережі на стільки сподобався виступ дівчинки, що відеозапис вже давно набрав більше мільйона переглядів.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти в мережі Facebook "Ти більше ніж переможець".

До сліз... Сильна пісня - молитва за батьків!

До сліз... Сильна пісня - молитва за батьків!

Geplaatst door Ты больше чем победитель op Zondag 21 juni 2020

"Люба матуся і любий татуст, для Вас моя пісня лунає. До Вас помолитись пригорнусь і щиро Вам в ноги вклоняюсь...", - з сильною подачею співає дівчинка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, під публікацією вже зібралося кілька сотень захоплених коментарів, люди дівчинку компліментами і добрими побажаннями, а також, крім слів, користувачі залишили безліч милих смайликів.

Також варто нагадати нашим читачам, що для матері немає нічого важливіше і цінніше в житті, ніж її дитина. Дні і ночі проводить мама біля колиски новонародженого, піклуючись про нього, годуючи і ревно молячись, щоб Вищі сили вберегли її від негараздів. Ми поділимося з вами сильною материнською молитвою до Богородиці про діток. Цими словами мама може звертатися до нашої Заступниці та Охоронниці, просячи про здоров'я і благополуччя для малюка. Як відомо, материнська молитва має величезну силу, адже вона найщиріша, і йде від самого серця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не дай бог разом під ікони — кому категорично заборонено хрестити дітей.

Як повідомляв Знай.uа потужний захист для сім'ї – молитви, які захистять близьких від нечестивого.

Знай.uа писав, сильна материнська молитва до Богородиці за дітей — як попросити захисту для своєї кровинки.