Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне відео з красунею-дружиною Лілією, де парочка прийняла участь у челенджі Потапа на його свіжий трек "Сhicabamboni". Закохані гаряче танцювали на камеру на тлі ліфта, синхронно виконуючи пристрасні рухи. Варто відзначити, що разом з Владом та Лілією в челленджі вже встигли взяли участь такі зірки, як Оля Полякова, Настя Каменських, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова.

Ця пара отримує приз за самий професійний варіант і проходить у фінал «Танців з Зірками» 10,10,10!!! пожартував Потап

Фолловери не пройшли повз: "По-моєму,Влад Яма найкращий на челленджі з танців👌", "Потап схуд?", "Wow Wow Wow🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Влад...... so sexi!!!!!!!", "Харизма Ями чудова😍😍😍👍👍👍💕💕💕", "Кращі🎉Класно ❤️", "Влад додав в цей танець гарячої латини. Клас😍", "Ліліана агонь🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.