Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно коханий чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов, виставив трепетний кадр з їх півторарічним сином Михайлом, прогулюючись з малюком на території одного із закладів. Так, зірковий батько вирішив дати кілька уроків по вихованню дитини, адже вони з Регіною - дуже дбайливі батьки. А для цього вибрав улюблені цитати з книги Льюїса Керрола "Аліса в країні чудес", які, на думку артиста, були написані саме для дорослих.

Покоління.... Як навчити, але дати свою дорогу? Як не заважати, але бути поруч? Як дати падати , не даючи впасти? Як уникнути «ідіотського» : «Да я старший за тебе, значить розумніший! Я прожив життя, тому я мудріше! А у мене є діти свої, значить я все знаю?» Ці кілька цитат з легендарної книги Льюїса Керола про життя і його закони. Ці явно не дитячі вислови ми починаємо розуміти, тільки подорослішавши! Потрібно бігти з усіх ніг, щоб тільки залишитися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше! 2. У всьому є своя мораль, потрібно тільки вміти її знайти! 3. — не Можна повірити в неможливе! Просто в тебе мало досвіду, — зауважила Королева. – У твоєму віці я приділяла цьому півгодини кожен день! В інші дні я встигала повірити в десяток неможливостей до сніданку! 4. Знаєш, одна з найбільш серйозних втрат в битві — це втрата голови. 5. Завтра ніколи не буває сьогодні! Хіба можна прокинутися вранці і сказати: «Ну ось, зараз нарешті завтра»? 6. Мало хто знаходить вихід, деякі не бачать його, навіть якщо знайдуть, а багато хто навіть не шукає. 7. — Серйозне ставлення до чого б то не було в цьому світі є фатальною помилкою. А життя — це серйозно? — так, життя — це серйозно! Але не дуже… 8. Бачила я таку нісенітницю, порівняно з якою ця нісенітниця — тлумачний словник! 9. Кращий спосіб пояснити — це самому зробити. 10. Якби кожен займався своєю справою, Земля б вертілася швидше. 11. — А де я можу знайти когось нормального? Ніде, — відповів Кіт, — нормальних не буває. Адже всі такі різні і несхожі. І це, по-моєму, нормально. 12. Подумати тільки, що через якісь речі можна так зменшитися, що перетворитися на ніщо. 13. Як вона не намагалася, вона не могла знайти тут ні тіні сенсу, хоча всі слова були їй абсолютно зрозумілі. 14. Якщо в голові пусто, на жаль, найбільше почуття гумору вас не врятує. 15. — Що ти хочеш? — Я хочу вбити час. Час дуже не любить, коли його вбивають.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.