Фіналістка четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" (Новий канал) врятувала життя двом людям, витягнувши їх з води.

Настя Іваненко (Мівіна) брала участь в першому сезоні реаліті, але протрималася лише кілька тижнів. Їй не вдалося дійти до фіналу. У Школі леді вона провела всього три тижні, і нічого корисного для себе винести не встигла.

Цьогоріч Мівіна вирішила ще раз спробувати свої сили. Вона записала відеозвернення для викладачів Школи леді, і переконала їх взяти її ще раз у проект "Від пацанки до панянки".

Цього разу Насті Іваненко пощастило більше, вона дійшла до фіналу. Після завершення четвертого сезону проекту Мівіна знялася у "Пацанському краш-тесті" і відповіла на найпровокативніші запитання.

Дівчина розповіла про своє життя до Школи леді, труднощі під час навчання і зміни, які відбулися з нею після проекту.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Під час інтерв'ю Настя Іваненко зізналася, що двічі рятувала життя людей.

"Одного разу витягла з води маленького хлопчика, який не вмів плавати. А другий раз "жертвою" став мій молодий чоловік. Тоді ми з хлопцем і його друзями поїхали на водосховище: смажити шашлики, випивати, купатися... Коли ми вже добряче випили, пішли в воду та почали грати в "тосі". Під час гри він пірнув, і не винирнув. Я, звісно ж, гайнула за ним. Шукала його на дні, глибоко було. В результаті знайшла. Не знаю, що сталося, але він був без свідомості. Я його підхопила рукою під шию, і почала задом гребти до берега. Витягла, ми його відкачали. Зараз живий-здоровий!", - розповіла настя.

Дивіться всі откровення Насті Іваненко у "Пацанському краш-тесті":

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Від пацанки до панянки" покинула рекордна кількість учасниць — чому вилетіли аж п'ятеро дівчат

Як повідомляв портал Знай.ua, "пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті та проституції

Також Знай.ua писав, "пацанка" розповіла про знущання батька і жахи дитинства.