Сценаристка і шоуранер "Відьмака" від американської компанії Netflix Лорен Гіссріч розповіла у нещодавньому інтерв'ю про деякі зміни у другому сезоні серіалу.

За її словами, проекті буде значно більша кількість відсилок до серії ігор The Witcher від CD Projekt RED, ніж це було раніше.

"Ми любимо ці ігри, але ми хотіли користуватися вихідним матеріалом, а не робити адаптацію адаптації. Але це не означає, що ми не фанати ігор, не граємо в них і не знаємо про те, як багато людей дізналося про "Відьмака" завдяки їм. Ми хочемо робити до них відсилання настільки часто, наскільки можливо", - пояснила Гіссріч.

Вона уточнила, що побувала в гостях у розробників знаменитої гри. Там Лорен поспілкувалася з творцями The Witcher, щоб мати можливість зачерпнути деякі ідеї для вставки посилань.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У тому ж інтерв'ю головна зірка серіалу Генрі Кевілл зізнався, як йому доводилося налаштовуватися на роль Геральта. На процес "натягування" костюму та перуки витрачалося близько двох годин. Після цього йому потрібно було налаштувати свій голос, щоб він максимально нагадував "відьмачий". Актор навіть зі своєю собакою розмовляв таким голосом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стало відомо, кого спочатку хотіли запросити на роль Весемира в "Відьмак".

Як повідомляв портал Знай.uа, творці "Відьмака" і "Cyberpunk 2077" пожертвували мільйони на боротьбу з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що норвезький актор Крістофер Хівью, який багатьом запам'ятався рудобородим Тормундом у "Грі престолів", візьме участь у зйомках другого сезону "Відьмака".