Відомий британський актор Генрі Кавілл, який зіграв головну роль в серіалі "Відьмак", розповів про виснажливу дієту. Виявилося, що для оголених сцен у картині, акторові довелося схуднути і "підсушитися", що зробило його м'язи більш рельєфними. Про це повідомляє Daily Mail. За словами Кавілла, відмовитися від їжі йому було не дуже складно, а ось три дні не пити – було дійсно важко. "Ти доходиш до стадії, коли ти можеш відчути запах води", – зізнався "Відьмак".

Актор пояснив, що у перший день його "дієти" він випив півтора літра рідини, потім на другий день кількість пиття скоротилося до пів літра, а на третій день він не пив нічого. Як розповів актор, завдяки подібним обмеженням були краще видні його м'язи в кадрі. Зазначимо, що серіал "Відьмак", де головну роль зіграв Генрі Кавілл, вийшов на Netflix 20 грудня.

Генрі Кавілл, tesall
Генрі Кавілл, tesall

Нагадаємо, Netflix запрошує на роботу "помічника відьмака".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що творці "Відьмак 3" розповіли, як робилися секс-сцени для гри.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Netflix показав перший трейлер довгоочікуваного серіалу "Відьмак".