Дмитро Комаров – відомий телеведучий і мандрівник, який показав користувачам величезну кількість країн. Однак через карантин довелося трохи переглянути маршрути. Зараз Комарову доводиться подорожувати хіба що між будинком і дачею. Проте він, очевидно, не засмучується, і прекрасно проводить час в період вимушеної перерви.

На своїй сторінці Instagram Комаров опублікував фото, як він працює під час карантину. Він знаходиться на дачі, і працює віддалено, прямо на вулиці. На фото у Дмитра обідню перерву, і він насолоджується прекрасною окрошкою від молодої дружини.

“Робота на карантині. Літо. Дача. Дружина. Окрошка. Що може бути краще?”, написав Дмитро в описі до фото. І дійсно, багато хто може тільки мріяти працювати в такому режимі, перебуваючи на свіжому повітрі, і насолоджуючись самим річним стравою. Всього за 2 години публікація провідного зібрала понад 78 тисяч лайків.

А трохи пізніше, все з тієї ж дачі, Комаров з дружиною привітали українців з святом Івана Купала. Пара просто світилася від щастя. Фанати відзначили в коментарях, що подружжя дуже посвіжілий і сяючий зовнішній вигляд. Відразу видно, що відпочинок на природі йде подружжю Комарових на користь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Олександра Кучеренко зізналася, якими ласощами балує Дмитра Комарова на карантині.

Нагадаємо, Дмитро Комаров також продовжує подорожувати, але тепер по Україні. Він розповів, де краще відпочивати, ніж за кордоном.

Якщо ви все ж чекаєте, коли зможете подорожувати по Європі, пропонуємо дізнатися про таких дивовижних місцях в Італії.