Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість поділився новим кадром, де позував разом з дружиною серед пальм в райській Домінікані, куди подружжя літали відпочивати ще взимку. Так, артист трепетно привітав кохану з їх п'ятою річницею 8 липня, адже пара святкує так зване "дерев'яне" весілля.

Варто відзначити, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися у 2015 році, а ось жити разом почали набагато раніше - аж 8 років тому. До речі, Володимир робив пропозицію красуні цілих три рази.

Кохана моя. Вчора переглядаючи наші старі фотографії ми з тобою вирішили, що роки нас красять😂😂😂. Але мені здається, що це не заслуга років. А заслуга любові! Я, як кіт у маслі, катаюся всі ці 5 років😂 У Вікіпедії сказано, що дерев'яне весілля - пропуск в більш усвідомлений і ще більш міцний шлюб. Ну що ж.. Цей фейсконтроль ми пройшли. Погнали тусити!)))) Люблю тебе сильнооооооооо!!!

Фолловери залишилися в захваті: "Кращі😍♥️", "Будьте щасливі, друзі", "Ви наймиліші в світі!", "Це так мило😍😍😍", "Ваша любов це так красиво 😍❤️", "Вітаю 👍🔥🎊🌹 Ви суперська пара Любові вам і взаєморозуміння до золотого весілля ❤️", "З РІЧНИЦЕЮ ВАС КОШЕНЯТА!!!💗😍", "Ну що за принадність ♥️".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.