Скандально відомий російський співак Григорій Лепс, який славиться композицією "Чарка горілки на столі", відзначився багатьма "зашкварами" щодо України. Чого варто тільки згадати, як артист заради гастролей по нашій країні вигадував різні відмазки в далекому і тривожному 2014 році.

А нещодавно Лепс відзначився твердженням, що шоу-бізнесу не завадило б повернення однієї з радянських традицій, вважає співак і музикант Григорій Лепс. А саме - комісії, які визначали ступінь майстерності того або іншого виконавця.

"Раніше були такі комісії, які визначали ступінь майстерності, рівень виконавця або композитора. Ось їх я б повернув", - пояснив співак перед своїм виступом на фестивалі Drive Live.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому в цілому, за словами співака, у вітчизняному шоу-бізнесі його все влаштовує.

Система категорій і тарифікації артистів і концертних виконавців існувала в радянські часи. Спеціальні комісії визначали ступінь майстерності артиста та його категорію.

Варто відзначити, що днями Лепс брав участь у автоконцерті, замість традиційних оплесків звучали сигнали автомобілів і моргали фари.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Також Знай.uа писав, що дочка красеня з "Чай вдвоем" госпіталізували без свідомості: дівчинка бореться за життя, подробиці.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що образи Тіни Кароль за 15 років співочої кар'єри: з солістки хору ВСУ у фатальну красуню.