Українська співачка Світлана Тарабарова зараз вагітна другою дитиною. Вона вирішила свято поділитися з шанувальниками теплим родинним фото, на якому зображена вся сім'я.

Знімок вона опублікувала в Instagram.

Світлана сфотографована топлес і прикрила груди руками. На ногах у неї були білі штани. Для фотосесії чоловік співачки Олексій вибрав чорну кофту, а маленький дворічний син Іван був у джинсових шортах.

"З Днем Сім'ї. Відчути і зберегти", - підписала кадр Тарабарова.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Співачка вже публікувала пікантні кадри. Саме такий фотосесією в нижній білизні вона вирішила розповісти шанувальникам про те, що вона чекає другу дитину.

Співачка Світлана Тарабарова на офіційній сторінці в facebook поділилася справжнім щастям. Артистка вирішила оригінально розповісти фанатам про свою вагітність. Ряд чуттєвих чорно-білих фото з помітним вагітним животиком зірка додала в соцмережу.

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

Тарабарова незвичайним чином оголосила про свою другу вагітність – співачка відзняла чуттєву чорно-білу фотосесію, кадрами якою поділилася зі своїми шанувальниками в соцмережах.

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

"Незважаючи на труднощі, які супроводжують період вагітності, я вважаю, що жінка в положенні найкрасивіша!" – розповіла Тарабарова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тарабарова зважилася на сміливий експеримент під час карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Тарабарова чекає другу дитину, оригінальне звістка про вагітність потрапило в мережу.

Також Знай. ua писав, що співачку Тарабарову намагався побити розлючений таксист.