Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила яскравий архівний кадр, захоплюючись ніжним заходом сонечка на тлі гір. Так, найрідніша жінка Світлани стояла на камінці серед синьої води, примірявши купальник чорного кольору і напівпрозоре лляне плаття, демонструючи також струнку фігуру.

Відпочинок: те, що ви робите, коли ніхто не говорить вам, що робити.

Фолловери залишилися в захваті: "Чудового відпочинку!!!🙏😍🌺", "Вауууу🔥", "Яке гарне море, прям як Ви😍", "@loboda.nata ❤️ нарешті пішов гарний фотопоток😂", "Дуже красиво 😍🔥", "Дуже 💙", "🤘🤘🤘🤘🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥як завжди,ВИ карколомна 🤘🤘🤘".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наталія Лобода виставила трепетну серію фото з весілля молодшої доньки Ксенії, яка вийшла заміж за київського бізнесмена Артема Аурсаліді рівно рік тому, 29 червня. Так, найрідніша жінка привітала дружну сім'ю з першою річницею, написавши безліч теплих слів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.