Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото, зроблене у день свята Івана Купала з 6 на 7 липня, присвяченого літньому сонцестоянню. Так, артистка приміряла довгу білосніжну сукню з льону, позуючи в полі серед трав і квітів і доповнивши образ натуральним денним макіяжем.

The magic of nature 🌿🌷🌼(Магія природи)

Фолловери не пройшли повз: "Нереальна 😍😍", "Ностальгія за дитинством,за бабусею і дідусем,класно коли можеш ще до них приїжджати в село.👌👌👌", "Сорочка нереально класна😊", "Дуже Ніжно 🌸💞", "Красуня 😍", "Нейм💋💋💋овірна😍❤️💋💋💋💋", "Дуже красиво!❤️", "Ну дуже красиво❤️", "🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏це чудово", "Сама сама💕", "Так ніжно та чуттєво...💚💚💚💚💚👏👏👏", "Дуже гарні😍😍😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила трепетне спільне селфі з чоловіком Потапом, на якому ніжно цілувала коханого в щоку. Таким романтичним чином артистка привітала численних шанувальників з Днем поцілунку 6 липня. Також Настя зазначила, що в це свято варто цілувати близьких людей мінімум 5 разів на день.