Репер Каньє Вест поділився поглядами на устрій Америки та розповів подробиці своєї президентської кампанії.

Каньє Вест, який напередодні оголосив про намір балотуватися у президенти США, пообіцяв облаштувати президентську адміністрацію за моделлю Ваканди. Про це він розкахав в інтерв'ю виданню Forbes.

Вест заявив, що хоче змінити організаційну модель Білого дому, перетворивши її в урядову структуру на зразок тієї, що він побачив у фільмі "Чорна пантера" за мотивами коміксів Marvel.

"Багатьом африканцям не сподобався фільм і їх репрезентація в Ваканді. Але я збираюся використовувати структуру Ваканди, тому що це найкраще пояснення того, як наша група буде відчувати себе в Білому домі. Це відмінна ідея: у вас є Каньє Вест, один з найвпливовіших людей - я не кажу, що найвпливовіший, тому що є багато з надздібностями рівня інопланетян. І тільки разом ми можемо звільнитися як нація", сказав Вест.

Каньє Вест, фотоколаж forbes
Каньє Вест, фотоколаж forbes

Музикант зазначив, що в США, як і в Ваканді, потрібно розвивати інновації в сфері медицини. Зокрема, мова йде про нові розробки великих фармацевтичних компаній. «У нас так багато солдатів, які гинуть за нашу свободу, нашу свободу інформації про те, що десь існує ліки від СНІДу. Тому ми будемо використовувати комбінацію розробок великих фірм і холістичної медицини », - зазначив він.

Уест також розповів, що балотується на пост президента в 2020 році під егідою об'єднання Birthday Party під керівництвом Ілона Маска і маловідомого кандидата у віце-президенти, якого він вже вибрав.

Репер підкреслив, що більше не підтримує Дональда Трампа, хоча по ходу інтерв'ю відгукувався про нього з симпатією і критикував кандидата від демократів Джо Байдена.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Каньє Вест замахнувся на крісло Трампа, але вже програв – він навіть не з'явиться в бюлетенях

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Також Знай.ua писав, Періс Хілтон йде в президенти